Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta bort det vackra

Ta bort dem - skrek hennes tysta röst
Hugg ner och förstör varenda en

Ta bort det vackra sköna,
ta bort det skira gröna

Världen behöver ingen skönhet mer,
inget som får oss att njuta

Låt allt spegla sig i min trötta själ
låt allt vara så fult det egentligen är

Vem behöver ljuset - vem behöver se
Inte jag - Inte du
för VI finns inte mer




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 19:29



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**