Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trallatrallatralla


Bland 100 CD skivor, hittar jag inte en enda rad som
beskriver hur jag känner mig just nu.
Inte en enda ton som kan få mig att må bra.
Men det är väl bara att leta på, har ju hela kvällen fri.




Fri vers av Anooonym
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-04-22 19:03



Bookmark and Share


  camillala
tack för den här
bra knåpat!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anooonym