Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma...


Ett par slutna ögon

Drömmar...

Är härliga,
underbara.

Synd...

Att detta ska behöva vara,
en av dom.

Verkligheten...

Är aldrig mer,
än ett par slutna ögon bort.




Fri vers av Kaylie
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-04-24 19:46



Bookmark and Share


    ~maria~
oj gud så vackert!! verkligen underbart!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie