Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fot på gasen

Månen lyser
tysta rusar vi
genom vinternatten


Din fot på gasen
bara för mig
bara för att göra mig till lags

Min blick
kall
kall och öde
som stjärnorna
i dina ögon
brukade vara varma
brukade sätta världar i brand
och mig
i gungning

Det var då
nu är nu
Här och nu
Du
och
Jag

Rusar
rusar in
in i framtiden
Den alla
drömmer om




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-30 00:42



Bookmark and Share


  SportPoeten.
Konsekvent och snyggt.
2008-05-11

  Zam
Martin! För tusan, detta var din bästa text nånsin tror jag! *läser om o om o om igen....*
2008-05-10

  Manal
jag känner en härlig känsla i dessa ord..
2008-05-05

  Smultris
ohhh pojke... jag måste bara citera en av mina favorittexter nu, bara för att din text ger mig samma speciella känsla...

*Drive on

Just drive on

We could just drive on through
to some galactic zoo
sit there and watch the terrorists
working overtime
and lighten up the emerald sky

Anything will do for me
as long as I care to be
next to you

And as I drive you home
I make an extra turn

Look what you do to me
all the things I do to be
next to you

And when you are safe asleep
on the seat next to me
I pray for strength just enough
to let go of the wheel
and close my eyes
one last time

Such a relief to me
cause I cant stand
not to be

Drive on

Just drive on.*
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart