Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kajalsvart härskarinna

Att aldrig ha sett skymning eller gryning
hur du slår upp dina morgonblickar
och möter mitt kajalsvarta sot
Rinnande mot dagsresterna framför oss
Ännu ovetande om sinnesstämningen på krumsprånget
inuti

Om lyster eller bleknad
speglar bisarr
härskarinna
med eller utan livserfarenhet
Kanske bara en gjuten och ihålig
form

En ny eller sliten känsla
i vårt kajalsvartblandade blod
Där vår dag är sammanlänkad
utan att vi mött varandras första
morgonblick




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-03 01:13



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Bra vo.
2008-05-03

  Effell
När man kollade i listan Dagens texter och upptäckte två texter i rad med exakt samma titel, undrade man vem som stulit av vem, eller om ni just sett samma TV-program eller nåt... ;-)
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol