Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansar där ingen ser

Ge mig ett dunbolster
så ska jag svettas in sommaren
Men lägg ett svalt kuddvar
på min panna
så att jag åtminstone
håller

tanken klar

Jag vill dansa i ett bomullslinne
och trosor

när jag ligger där
och blundar
och svettas in sommaren




Fri vers av Tina-sol
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol