Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst betrakterska

Tänker på gamla gallergrindar
som jag aldrig drömde om att klättra över
då det gör ont att falla

Hur jag kikade mellan spjälorna.
Det fanns inget grönare gräs.
Gräset fanns där hela tiden.
Inom mig.

Det var mitt val
att stå där
Det var mitt val att vara en tyst betrakterska.

Och låta dig gå förbi.




Fri vers av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 19:35



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Bildrik, tänkvärd betraktelse. Vackert.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol