Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mexx Fly High möter Versace Bright Crystal

I samma spår,
i samma skåp
med händerna
Greppar
och sprutar
Nästan samtidigt
Innan vi stänger
för vardag eller fest
och går ut
i våra spår
från vårt skåp

I en försvinnande snabb
hundradel
undrar jag om det är doften av oss




Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-05-05 21:39



Bookmark and Share


    pladask
spännande otydlighet, i alla fall om man inte är helt säker på vad mexx och versace är för något.
2008-05-05

  Bamboocha
Jag har båda dessa dofterna i mitt badrumsskåp, tämligen intressant!
Gillar att du ger små pauser så att man får smaka på orden, eller kanske i detta fall, lukta på orden.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol