Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ingen jävla sång om Teddybjörnen Fredriksson

Min nallebjörn är luggsliten
men jag ska älska honom hela livet
ändå
När vi ser varandra i ögonen
är de av glas
och det är mina som speglas

Men det här är ingen jävla sång
om Teddybjörnen Fredriksson
Det här är ögon av glas
som avskärmar sig
och vänder sig inåt

Och om åren går och jag glömmer bort min vän
om jag blir gift och får ett barn
så ska hon så fan heller få den där jävla Teddybjörnen
när hon fyller fyra.

Hon ska få en egen dröm.





Fri vers av Tina-sol
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-05 22:50



Bookmark and Share


  Effell
Jag bara ler. :) Detta är TinaSol. Bland annat.
2008-05-06

  Hapalochlaena
Thihi :)

Gillar denna.

Måste nog genast krama om
min gamla teddybjörn ;)
2008-05-05

  Deviance
haha..jätte rolig och med söt krumelur på slutet!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol