Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslös ros i klichéens fördärv

Jag plockade en ros
men den var redan gammal
och den föll med visdom
och förmultnade
för den orkade inte avslöja alla sina hemligheter
ännu en gång




Fri vers av A-M
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-06-22 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos