Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min gode vän Effell


Du är speciell! På ett positivt sätt

Du ska alltid ha en liten bok i fickan
så att du slipper jaga fjärilar med nosen
då inspirationen fladdrar förbi din basker

Du är speciell! På ett positivt sätt.

Hur du brukade sitta och teckna nakna kvinnor
den där hösten då vi lärde känna varandra
och hur särskilt det kändes då jag fick
följa med till din atelje på Söder.

Du är speciell! På ett positivt sätt.

Hur du kan fälla självklarheten
\"Jag talar då jag har någonting att säga\"
om någon kommenterar din tystnad.

Minns du hur vi blåste såpbubblor i Observatorielunden?
Det gör oss speciella. På ett positivt sätt.

Tänker på dagboken där du samlade dina tankar,
låset runt halsen
som troligen ersatts av ett kors.
Hur mycket jag hade saknat den trogna gästen
på mina posikvällar
om han valt att stanna hemma.

Du finns i mitt liv
även då vi inte ses så ofta

Jag brukar tänka att du sitter väl på ett cafe på Söder
i din basker
och en chokladboll
till ditt kaffe

Du ska alltid ha en bok i din ficka vännen
så att du slipper jaga fjärilar med nosen





Fri vers av Tina-sol
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-07 10:55



Bookmark and Share


  Effell
*Ler brett, tacksamt och stolt* Tack, kära. :´)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol