Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bambi & Barbie

Om Bambi halkar
och det inte längre är lek
Orkar inte upp igen
Om Bambi inte var tecknad
utan en människa

Om Barbie får hängbröst
och inte längre blir lekt med
Orkar inte plasten
Om Barbie inte var en docka
utan en människa




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 21:00



Bookmark and Share


    Melona
mitt på kvällen menar jag ju såklart!
2008-05-07

    Melona
haha

jag skrattar och ler
åt din text...
inte åt den utan med den
och så sedan den
fantastiska kommentarsdikten här nedan

jihah
bambi på hal is
och hanging barbie...
du är en
strålande sol mitt i natten!
2008-05-07

  Lejonhjärtas poesi
Ge en stödjande hand till den fallne hjälp henne att ta klivet och du har funnit en vän för livet.

Njut av hängbröst äkta njut av de minnen de givit och låt dem
hänga med på nya äventyr inget att ursäkta.

Lev livet och så länge vi hänger med kan vi både stödja varandra
och njuta till egna hängbröst och de andra.

Låt brösten mingla med varandra i sin takt, dingla med jordens dragningskraft.
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol