Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är man för långt bort för att kunna göra något...


I min telefon


Länge sedan
dina ögon
glittrade
min vän

Vet inte längre
när
stjärnorna
dansade
och ditt skratt
stilla dog ut i sommarnatten

Allt för länge sedan
för att kunna säga
hur vackra
dina små fräknar
en gång var

Allt ruttet
stinkande
FULT

Allt det
det du var
glömt
borta

Du har slutat
slutat dölja
dina märken
slutat säga
att du ramlat
slutat
existera
Och jag
kan bara
se
se på dig
och hoppas
HOPPAS

(hoppas)

(hoppas)

(hoppas)

du inte försvinner




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 685 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 14:10



Bookmark and Share


  Zam
Men pojken min, har du skrivit om mig....? Kändes så.... Hade stjärnsystemet varit kvar här hade det blivit fem direkt.
2008-05-10

  Manal
dina ord gick rakt in i hjärtat, starka ord.
2008-05-09

  Kalle.O
Som sagt,stark...
2008-05-08

  jonke
finstämd o stark
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart