Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonskugga

Sänk din blick livet är närmare än så

havet med rosor står du redan i

känn kärleken och vårda dess rötter

se dess inre kärna lyssna och beundra

stå på sidan av dig själv ett tag

se dina brister och njut av dig själv

se ljuset

känn värmen

hör skrattet

öppna dina ögon låt vinden vina

älska

från din bädd av rosor.




Fri vers av DAWN
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 23:45



Bookmark and Share


  Anna*
Bädd av rosor skapar en vändning i hela den ljuvhet som den övriga dikten förmedlar. Till mig talar det om törnen och skönhet. I det hänseendet blir dikten stor i mina ögon. Stark och vacker!
2010-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart att kunna stå på sidan av sig själv!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

DAWN