Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt som jag skrev då jag var 14 år. Den illustrerar nog \"min äckligt lyckliga barndom\" ganska väl.


Sommarpassion

Jag drömmer tillbaka
känner sommarbris
men på insjön ligger is

Tänk på Gräddös kalla glass
Tänk på vårat utedass

Jag vill segla, köra båt,
höra min egen sommarlåt
STREETS OF PHILADELPHIA

Shoppa och flirta lite grand
kasta sten från våran strand

Tälta och måla
skriva och skråla

Slippa tänka på bekymmer
vifta bort mygg när det skymmer

Gå lilla rundan mitt i natten
vada ut i ljummet vatten

Kanske se fotboll på television
ja sommarn är nog min stora passion




Fri vers av Tina-sol
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 10:46



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Passionerad ungdomsdikt med härligt somriga barndomsminnen som värmer, vackert så!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol