Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det här som är livet




Det här är ingen repetition på livet

Det här
är livet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 02:02



Bookmark and Share


  VITRIOL
\"Så drick min vän, drick sol och doft, ty dagen den är din\"
Gillar dina livsstarka ord!
2008-05-12

  Michaela Dutius
Så sant- examen kommer direkt....
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna