Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar en liten poetpaus.


Den vackraste dikt jag någonsin skrivit

Beskrivandet,
under lång tid
Innan jag insåg
att då jag upplevt
finns inte behovet
av att få det på pränt

den vackraste dikt jag någonsin skrivit





Fri vers av Tina-sol
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-12 22:57



Bookmark and Share


    Melona
Åh,
min vän
ta du en poetpaus!
Kommer såklart att sakna dig, men du ska ta hand om dig!

Stor stor kram och lycka till!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol