Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kathy Lockhart...!




Hon är den vackraste kvinnan jag sett på mycket länge!

Mmmmm............... vilka ögon... vilken kvinna!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon är The Queen of Lockharts :-)
Dessutom är hon en underbar berätterska och poet!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna