Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker som du

Ditt blonda hår utspritt
mot det vita lakanet
Dina blå ögon ginstrande
som de vackraste stjärnor på natt himmlen
Din skönhet kommer för mig alltid att vara
förbländande och förundrande
Hur kan någon vara så vacker,
så vacker som du?




Fri vers av The one winged angel
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-05-16 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel