Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bilden ljuger

Jag ska börja ha en våtservett som doftar citron i handväskan.
Och ett par extra strumpbyxor om det skulle gå en maska på benet,

Jag ska aldrig mer låta nagellacket flagna i kanterna
och jag ska klippa mig på dagen, var femte vecka

Om kvällarna ska jag aldrig fuska med make-up removern

Jag vill vara len och väldoftande
så klanderfri att du inte kommer åt mitt innersta

Jag ska hålla huvudet rakt och le vackert in i kameran
Du kommer aldrig se när bilden ljuger




Fri vers av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol