Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakbind mig

Bakbind mig
så att jag inte kan
slå händerna för ansiktet

Bakbind mig
så att jag inte kan
försvara mig
och slå oss blodiga

Tvinga mig att slå sönder en tallrik ibland.
Det blir så mycket enklare efteråt




Fri vers av Tina-sol
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-05-20 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol