Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetens träsmak.

Ytliga män i buskarna ställer

ribban är så högt att tårarna väller

sanningen dold i en ung skrivares sinne

media rekomenderade måttband...




Fri vers av Gegorf
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-05-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gegorf