Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig vid mitt frukostbord

Det är krig vid mitt frukostbord.
Flingorna vägrar att bada i mjölken.
Gröten har flyttat in i mikron.
Stolen vill inte prata med bordet.
Smöret och kaviaren ska gängspöa ett kokt ägg.
Och limpan måste gå hos en psykolog.
Hela köket är i extas.
Dessutom måste jag trösta smörkniven för
han har blivit retad av brödrosten.




Övriga genrer av Mossa
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-22 07:52



Bookmark and Share


  HQ
Vilken härlig text! Den är breddfylld av humor och underbara bilder som får mig att le. Snyggt!
2008-05-24

  © anakreon VIP
Who needs breakfast, anyway!
2008-05-24

  Carola Zettergren
Hihi störtskönt poetat av dig!Grattis till placeringen!!!
2008-05-24

  Elaine.S VIP
Underbart rolig läsning....bokmärkes
2008-05-24

  lilla t
Här har du snickrat ordentligt!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mossa