Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buketter. Utan etiketter.

De glada barnen
plockar maskrosor
till mamma
Tänker på solen
som säger:
Det är ogräs
Slänger bort
solen, blommorna, leenden

Så, vill du plocka buketter till vårt köksbord?

Gula solar. Som lyser. För oss.

Vi som är vuxna och bestämmer. Själva.




Fri vers av Tina-sol
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol