Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin & Döden...




........är outsiderns närmaste vänner.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-25 00:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
några av dem iallafall!
Väl poetat!
2008-05-25

  Carola Zettergren
Ligger mycket i det!!!!
2008-05-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
\" vänner som aldrig sviker \" :)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna