Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla orden


Alla orden
jag vill säga
men inte vågar
rädd
att göra bort mig
sjunka
i dina ögon
bli ett litet
tjatigt barn

Alla känslor
jag vill känna
men inte vågar
rädd
att förlora
något jag ännu inte har
något jag kanske
aldrig kommer få

Alla de drömmar
jag vill dela
stolt visa upp

Allt det
jag vill dela
dela med dig

Det jag aldrig
vågar säga
Skickar jag
istället
listigt krypterat
väl kamouflerat
i en text
som egentligen
kan handla
om vad som
helst




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 12:01



Bookmark and Share


  Smultris
Åhhh, det är ju exakt såhär det är... fan vad jag älskar denna krypterade lilla text... Mi lajk ö lått...
2008-10-18

  danshäxan
Hej!
Jättefin text. Lätt att relatera till och
kan handla om vad som helst.
När jag läser den hoppar jag gärna över
dessa två rader....

något jag kanske
aldrig kommer få

kanske att detta lilla stycke poesi blir
tätare utan?

Men som alltid.... bra kvalitet på dina grejer/ danshäxan :-)
2008-08-01

  Manal
Våga säga det ditt hjärta vill.
innerligt skrivet
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart