Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna




Svalorna svirrar i skyn
Sänder ut vilda vibrationer
in i traktens loja svenskhet

Välkomna glädjande gäster
fulla av livspassion och flygarglöd
Varje år väcker ni någonting djupt i mej!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 01:11



Bookmark and Share


  Virvelvinda
I mig har svalor väckt rädsla idag. Högt uppe på en stege ville de attackera mig. Jag ville ju bara måla mitt torp. De ville bara skydda sitt. Antar att de väcker annan känsla hos dig.
2008-05-30

  Michaela Dutius
ja svalorna väcker motsatsen till vad vildandens sång väcker på hösten när de flyger söderut
2008-05-30

  mare VIP
..passionens glöd.....vaknar till liv....ljuvligt...
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna