Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen

Mitt ord har tappat betydelse
min mening har förlorat sin lyssnare.

Min värld
mitt allt
är det slutligen dags att ta farväl.

Jag fanns
jag såg
jag blundade och hoppades.

Jag föll
långt och länge.

Jag stannade
stilla i väntan.

Jag andades tyst
och jag bad för oss igen.

Är det möljigt
finns det kraft att åter möta kärleken.




Fri vers av jesper svensson
Läst 616 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-29 12:13



Bookmark and Share


  camillala
man får hoppas det!
tack för en bra text!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson