Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal

Du ringde mig till jobbet
En dag i april

Du ringde mig till jobbet
Varje dag

Men aldrig tidigare
För att säga
Att man hittat
Sarkom
I din kropp

Mitt i din vackra kropp
Som jag älskade
Att kyssa

Jag grät

Jag tappade luren
på bordet

Jag bara satt där

Vid skrivbordet

Tills jag fick hjälp att ta mig hem




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 1129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-29 13:42



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-05-29

  LassO
djupt... berörande
2008-05-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Nybyggare!

Dikten förmedlar så väl, den paralyserande skräcken... Hälsar Fredrik
2008-05-29

  Quasimodo
Oerhört starkt och berörande för den tragik som drabbar här !!!
Öppet, modigt och tack för att du delar med till oss !!!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind