Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soltorkad

Det är skillnad på körsbärstomater
och soltorkade
Som ett ungt ansikte
mot ett gammalt

Där smakerna är milsvida
ungdom
erfarenhet

båda ytterst smakrika

Åldrande är torka
inte skönhetens förfall

Jag torkar
stilla




Fri vers av Tina-sol
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 19:10



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
BARA DE INTE ÄR INLAGDA I ÄTTIKA!
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Fina visdomsord.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol