Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGRA MÅNADER NÄR JAG VAR 22 VAR JAG SÅ MYCKET M A N...




...som jag aldrig varit förr eller senare...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-02 22:21



Bookmark and Share


    sunnanvind
så kort stund...vad hände då månntro?;)
2008-06-03

    Nattviol
sorglig på sitt sätt...
*krama*
men VERSAAALER IGEN!!
skön du är!
2008-06-02

  Havsbris
ahhahhahaha

fick du aldrig mer sex? ahhahahhaha
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna