Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldgrävaren

Smutsiga droppar av falskhet
tårar av lycka
ett bingospel där mitt liv är förlorat
guldgrävaren på den gamla kyrkogården
jag letar mellan era ruttna lik
söker guld bland era förkolnade liv

Rotar
beniga fingrar
suger

Motbjudande sanningar i dagens ljus
spindelväv på dödsrunor
Varför hålla de döda kvar på jorden
är det för den dödes eller för din skull?

ge mig den borttappade lyckan istället




Fri vers av A-M
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-06-30 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Varför hålla de döda kvar på jorden
är det för den dödes eller för din skull?" -Det undrar jag också....
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos