Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet & åtrå




Du står framför mej

Jag sitter ner

&

håller om din midja

med mitt huvud

mot din mage & bröstkorg

smeker dej över ryggen

du smeker mitt huvud

Så gör vi länge länge

hängivet ömt

Känner åtråns jet

sakta gå igång


Snart lyfter vi...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 572 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-09 16:11



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert...

du har en hel del material inom detta tema...
som du behärskar i poesiform:-)

Här får man en fin avslutning med planet som lyfter i den inre rymden...

applåder!
2009-02-23

  Michaela Dutius
Vackert- berörande- och underbart
2008-06-10

    sunnanvind
fint om ömhet & åtrå!
2008-06-09

  mare VIP
...så ljuvligt....svävar bort........
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna