Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig min vän, tack för den du är


till havsbris

ett mål så långt bort men så nära.
dit far alltid en tanke vid sena och ömma timmar.
var rädd om din själ ty du eviga älskare
men lev, lev för allt du har och är

om du rasar och blir blott en spillra, ska jag plocka upp alla bitarna, lägga dem i min famn, ta med dig hem och laga dig.

och när du är redo att flyga igen väntar jag med min famn.
för du kommer rasa igen men jag kommer alltid göra dig hel, min vän




Fri vers av Mossa
Läst 841 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 10:10



Bookmark and Share


  Havsbris
Du är bara
för mycket, underbar
människa ;o)
Tack för att du finns!!

kram!
2008-06-17

  Havsbris
Gud,
vilka härliga bilder och
rörelser i alla sinnen!!!

alla dina alster doftar
kärlek, ditt goda hjärtat
sprider energi och vilja,
så vackra ord att jag blir
mall- och andlös...
människa måste leva i
harmoni och
en symbios som måste
funka, det var planerad
så, din poesi är
ursöt som helst,
med dig allt blir perfekt
som dina ord beskriver
och det känns alltid så
med dig...älskad vän!!

tack
för att du delar så vacker
landskap
inuti och uti ;o)!!

Gud välsigne oss!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mossa