Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***

Ta hand om dina vänner kära och dem du håller nära.

innan du hinner blinka kan dem vara borta.

Du ska tänka på livet och göra dett rätta

Det rätta är inte alltid det änkla och lätta men det är alltid det bästa.

Dina beslut du kommer behöva göra kommer aldrig var änkla.

vem sa att livet var lätt??

Men du kommer ångra dej så mkt när den du älska mest aldrig mera kommer hem.

Det kan vara en vän en familjemedlem elr bara en person som du tycker om

om du ska såra såra inte så hårt!!

Den ända mennigen som jag försöker få fram är

att livet är för kort för massa skit och trams

öppna ögonen och se vad som händer runt dej

och ta hand om dem du älska innan det är försent!!




Övriga genrer av ike
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-06-15 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ike