Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsala i kvällssol

Tunga klockor som slår
ekar i gränderna
Tornen som reser sig
mot solen
Sträcker sig mot den allsmäktige
Tio slag, tolv, tjugofyra
klockor som lovar liv och bättring
sjunger om tider som passerat
svunna
bakom rödmurat tegel
Liv som lovats, utspelats
och kasserats
Klockans klang
studsar mot rundade gatstenar
mot himlen
mot evighten




Fri vers av Å
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-06-21 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Å
Å