Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ros

Du gav mig en blodröd ros
en ljuvligt vacker midsommardag.

~~ * ~~

Djupt röd och glödande passionerad
som min kärlek till dig
min älskade.

~~ * ~~

Oskuldsfullt knoppande
men sensuellt doftande
förför den
och förleder mig.

~~ * ~~

Den slår ut i gryningen
när daggen glittrande kysser
dess kronblad.

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-24 00:26



Bookmark and Share


    snöö
En vacker kärleksdikt!
2008-06-24

    Mr.painter
Jättebraa
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga