Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg i storstad

enkelt styr mina fötter
enkelt leder mig mina tankar genom storstad

jag går för att minnas
jag går för att åter få se

i storstad vaknar jag än en gång till liv
i storstad där allt tog sin början

vägen hem
eller
vägen bort

fötter mjukt mot asfalt
fötter som längtar hem

vägen bort leder mig till minnen
vägen hem leder mig till dig

i storstad flyter jag omkring
i storstad älskar jag dig

fötter steg och tankar
fötter steg då jag stilla vankar

jag minns för att glömma
men jag glömmer aldrig dig

i storstad finns jag
i storstad finns du

jag går
du står
kvar och väntar

jag kommer
tro mig
jag kommer

i storstad finns allt jag vill ha
i storstad finns du

mina steg är noga räknade
mina steg då jag föll
gång på gång

mina steg i storstad är snart över
mina skor i storstad står snart i din hall

älskade jag kommer nu




Fri vers av jesper svensson
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson