Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Glittra G.


Hon älskar mig fallandes. Hon älskar mig flygandes.

Hon älskar mig fallandes
Hon älskar mig flygandes

Och vi kraschar. Och vi lyfter våra blickar mot drömmarna.
Igen.

Ja, jag vågar ramla mot asfalten,
utan att se bakåt.
För hon står där.

Jag vet.




Fri vers av Tina-sol
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-22 20:45



Bookmark and Share


    Glittra G
Åh älskade vän. Det vet du att jag gör.
Puss på dig
2008-07-22

  Cadena
Tjusigt.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol