Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpklor och bollhav

Kanske låter det fånigt
men det är det verkligen inte för mig.
för det du gjorde,
styrde upp mina känslor till ett hav av piskande vågor
fick mig att förstöra lite av mig
på ett sätt som jag inte ska behöva.
nu när känslorna inte är lika arga och skållheta
så kan jag hata att jag var tvungen att stryka något varmt mot mig själv
(för varmt) för att få mig att sluta avsky dig


det kändes som en korpklo i både hjärtat och hjärnan,
och du gjorde mig så jävla arg,
och jag är fortfarande arg.

men mest är jag ledsen.

andra saker är svåra,
och så blir det ännu svårare när du kastar in fler bollar i mina händer,
när jag redan har tusen i luften.




Fri vers av Sandrew
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-27 00:48



Bookmark and Share


  Frederick
du är väldigt kreativ & du skriver jävligt bra, kalas!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew