Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett berg är smartare än vi någonsin kommer bli, fast i hemlighet vet vi lika mycket som vi låtsas at

Du sårar mig med varje steg du tar,
Du sårar mig med varje slag mitt hjärta slår.

Varje gång mina ögon letar dina
och du blickar bort för att
undvika våran ögonkontakt
sårar du mig.

Varje gång du hatar mig går ett himlavalv sönder,
och varje gång du ber om ursäkt faller ett berg isär
för det vet
att vi kommer falla tillbaks till ruta ett snart
igen.

Varje gång du sårar mig
går en värld utav glas sönder

Och du sårar mig med varje steg du tar,
för varje steg du tar är ett steg ifrån mig.

Och jag är för kär i mig själv
för att älska någon annan.




Fri vers av Sandrew
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-27 14:50



Bookmark and Share


  xWarheart
Underbart...
2008-09-11

    Jojjan
Älskar sista meningen! Ja, och resten är ju också bra...;)
2008-08-16

  Junibarn
Haha, fy vad härlig text. Namnet, till en början, är lysande. Sedan kan man tycka att,, jo, ja, man har hört de första raderna förut men oj på
"Varje gång du hatar mig går ett himlavalv sönder,
och varje gång du ber om ursäkt faller ett berg isär
för det vet
att vi kommer falla tillbaks till ruta ett snart
igen."

Slutet är också bra, det passar ihop med det smarta namnet och den smarta texten. Jäkla smartbarn. :)
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew