Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It must be so damn easy to be you

du & jag blev varandras besattheter
och vi förlorade mot varandra,
men du, man vinner ingenting på att bråka.
och jag kommer inte finnas för alltid,
så ta dig i akt.

Jag hatar dig
& jag älskar dig,
men du
du verkar bara avsky inför mig
fast du är en dålig skådespelare

Ska vi sudda ut det vi sagt?
Sudda ut mig,
så river jag bort dig ur mitt block.

Det är synd att du är du.

Du är en känslig, egoistisk idiot,
och jag hatar att jag inte tycker det.




Fri vers av Sandrew
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-07 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew