Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTA LEKEN BÖRJAR NU - DEN SOM PRATAR ÅKER UUUUUT.

Livet leker,
och tja, skoj liksom ..
Synd bara att
LIVET LEKER TYSTA LEKEN.



Jävlar. Åkte jag ut nu?


Och där svor jag,
får man svära i en barnlek?




Övriga genrer av Sandrew
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 02:36



Bookmark and Share


  aol
hahahaha kul
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew