Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E-G-O SO WHAT

Ja jag är egocentrisk
vilket gör mig identisk
med allt annat som kommer att
förstöra den här världen

för tänker man på sig själv
mig själv
så finner man bara lösningar som ska
hindra _sin_ värld's undergång

ingen annans.


Vi kommer ha sönder varandra
och det är nog så vi vill ha det
vi är krigare
och hela världen kan kriga ihjäl sig


ärligt nu, vem bryr sig?




Fri vers av Sandrew
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-11 16:45



Bookmark and Share


  HerrGlad
Det är nog så. Tragiskt men sant.
Du är ju fan bäst på att skriva :O
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Var och en är alltid sig själv närmast, hur man än vrider och vänder på det.
Och ändan har man som bekant alltid där bak.
Men visst finns det mer konstruktiva hobbies än att kriga...?
2008-08-20

  mmalouu
Jag.. brukar alltid tycka om dina texter.
Men denna var.. till en överdrift på något vis, men det kanske bara är för att jag faktiskt bryr mej om hur det går för världen mer än mej själv.
2008-08-11

    ej medlem längre
Survival of the fitesst ! <3
2008-08-11

  Regular
Ironisk text om den här världens stora dilemma...och nog är jag mer rädd för idealister som ska ut och förändra världen än egoister som vill göra det bra för dem själva...Elfte september attacken och dess efterbörd är väl ett bra exempel på hur det går när idealen går över människors vilja...att "chilla" ;-)
2008-08-11

  Alfie M
Förstår inte riktigt:

Skämtar du?
2008-08-11

    Sandrew
Älskar när vuxna kommenterar moget. (L)
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew