Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ätstörning? Pyttsan.


FAT KID -08

Snälla make it go away
snälla då,
jag vill inte se ut så som jag gör
Okej okej jag har ett vackert ansikte,
och bla bla bla,
men jag har fetast lår på den här sidan av stan,
och jag har fetast armar
och min mage är äckligast,
och min rumpa skulle kunna mätta alla barnen i fattigaste Afrika.

Snälla ta det ifrån mig
jag vill inte vara med
nu
jag vill inte se ut så här,
snälla jag blir helt dum i huvudet, sär.

Jag orkar inte med det här
det här kommer förstöra mig
men gör det då?!

Fetast armar av denna sidan Göteborg
ja, allt det fett som dränker mitt skelett bringar sorg


Jag gråter
jag gräver ner mig
jag hatar mig själv

Jag som älskar mig
Lovar mig själv
ett nytt utseende
Snälla make it go away,
snälla då?




Fri vers av Sandrew
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-12 01:24



Bookmark and Share


    Issand.
mitt ansikte är hemskt fult, men hur jag än gör kommer jag nog alltid vara smal,,,, lust att byta ? :*



braaa teeext ! =D
som det ska vara, kul att läsa ;)
2008-08-23

  mmalouu
Jag insåg just att du komemr att tolka "Fasst vi är smala" raden som att du är tjock, men det var inte så raden skulle framställas.
2008-08-12

  mmalouu
Kolla på dej själv. Du har gått ner så extremt mycket.
Du har sagt till mej att Paris Hilton sa "Har man ett fint ansikte så spelar det ingen roll om man har små bröst."

Och nu säger jag det till dej.
DItt ansikte är fint, och det räcker, man kan inte få allt. Tänk på oss som är fula i ansiktet då. Som har en ful kropp fasst i är smala?

Svält dej inte mer.
Jag bryr mej och nej, jag skäller inte ut dej.
Du är väldigt fin som du är, och jag har aldrig kollat på dej och tänkt " Vilka tjocka armar.".
2008-08-12

  Regular
Bitvis rolig och självdistansierad och bitvis känner man igen sig på nåt sätt...vissa dagar har man bara lust att slänga fram 100 000 till nån läkare för att säga...gör om mig...men är rädd för att han ska se på pengarna, rynka på ögonbrynen och utbrista..-För 100 000:-? Bara? Jag är läkare ingen jävla magiker! ;-)
Andra dagar ... tycker man att man liksom duger ändå...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew