Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ K ~ Process




Du masserar in glädje i min kropp & själ


in i mina svartaste sorger


som tränger upp till min hud


som du kysser


Du låter mej vara alla mina åldrar


och den hårdaste tjockaste muren


den som det skriker i


av


gamla besvikelser rädslor


och skam


den sätter du dej på och sjunger


och andas på den


vi kan se hur muren vittrar


 Sen


älskar


vi


under vårt gemensamma


livsträd


 länge 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-16 00:35



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Andra K-et för dygnet, magisk bokstav det där, det här var nice och lent som sammet
2008-08-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Å, så vackert. Precis så hade jag önskat att få somna in för alltid hos min älskade. Men döden tog honom innan.....
Applåd
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna