Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig perfekt, aldrig utan dig

Jag satt på spårvagnen
lyssnade på nå'n tragi,
och gick sönder
Definitivt sönder.
Jag klarar mig inte
Jag klarar mig perfekt,
Aldrig utan dig.



Och jag blev kär i dig,
så där plötsligt
och jag hänger knappt med själv.

(Det blir aldrig nå't mellan oss
Och om två veckor
är det okej med mig)

Kan jag få vara din på prov?
Jag lånar dig
Helt på obestämd tid. Snälla?




Fri vers av Sandrew
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 21:28



Bookmark and Share


  aol
ett lån kan bli kärlek
läs min dikt kär
2008-08-20

    ej medlem längre
Bra skrivet! Det blir oftast aldrig mer än ett lån.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew