Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you could be happy I don't know


Meningslöst med en titel, för vad gör det för skillnad?



trött
på att aldrig
få vara riktigt
riktigt lycklig

att
alltid känna
marken släppa
under ens fötter
och det är inte för
att man flyger
det är för att man faller

och
man faller
alltid ensam


för


ingen
har någonsin
funnit en anledning
att stanna
kvar



och snart
gör inte
jag
det
heller




Fri vers av Alexandoria
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 11:02



Bookmark and Share


  jokerdam
enkelt och bra
2008-09-15

  Don Jorgé
Bra skrivet. Lite sorgsen ton och vackert språk.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria