Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är ingen dikt


jälla skit asså

hela jävla skolan är en enda stor inavelsbunker
om jag skulle bli intresserad av nån så känner hon nån som känner nån i min klass som jag inte vill ha och göra med.
och den enda söta tjejen på matten är en jävla utbytesstudent

tugg tugg tugg på päron
jävla skit
tugg tugg tugg




Prosa av Magneta Myll
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 15:51



Bookmark and Share


  Rude Billy
haha fy fan vad du är rolig!
Härlig texter med glimten i ögat..

"och den enda söta tjejen på matten är en jävla utbytesstudent"
klockrent!
2009-01-03

  hets
fan vad bra du är!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll