Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjeögon

Jag är svag för glädjeögon
som ser på mig

betraktad,
beundrad,
bekräftad
behöver jag inte bli
utan samspelad och förstådd

Jag är svag för känsligheten, sensibiliteten
hos människor
så stark och ärlig för mig

eller bara en täckmantel för mitt eget svårmod




Fri vers av Tina-sol
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-04 11:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ja du, vem är inte svag för känslighetens glädjeögon? Bravo!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol